Schoenspanners

Voor het behoud van de oorspronkelijke pasvorm van schoenen zijn de juiste schoenspanners onmisbaar. The Royal Treatment schoenspanners hebben een ingenieus verensysteem en zijn gemaakt van een houtsoort met unieke werking.

De schoenspanners nemen automatisch het model van de schoenen aan. Hierdoor krijgt de schoen de juiste spanning en worden kreukels en vouwen die tijdens het dragen ontstaan, gereduceerd. Kies altijd een schoenspanner die overeenkomt met het model en de maat van de schoen. Zo voorkom je de verkeerde spanning en druk.

The Royal Treatment schoenspanners zijn gemaakt van cederhout. Dit is de enige houtsoort die een bacteriedodende en neutraliserende werking heeft. Ook wordt overtollig vocht geabsorbeerd en krijgen je schoenen een aangename geur. Je zou kunnen zeggen dat cederhout de binnenkant van schoenen poetst.

Verleng de levensduur van je schoenen en plaats de schoenspanners direct na het uittrekken. Zorg er daarnaast voor dat ieder paar in je schoencollectie is voorzien van de juiste schoenspanners op het moment dat je ze niet draagt.

80,00

Wissen