Het Walhalla voor…

The Royal Treatment is gespecialiseerd in reparaties van herenschoenen, maar ook dames(schoenen), leren tassen en riemen zijn welkom. (Floris) van Bommel, Magnanni, Santoni, Berluti, Kuckelkorn, Bestetti, Jimmy Choo, Carmina. Nieuwe rubber zolen, laarzen innemen of juist uitleggen? Allemaal geen probleem.

Prijzen worden altijd vooraf gegeven. Pinnen? Mag. Cash is King. Betaling vooraf maar, soms achteraf.

Men’s only is heel 2017. Ladies also welcome!

(Laten) poetsen… is mogelijk voor iedere materiaalsoort en/of combinatie van materiaalsoorten. Prijzen vanaf € 15,- per paar.

 

Leren smeren

Zelf doen is ook een goed idee, weinig tijd of niet genoeg ervaring? Zeg het ons en wij helpen je op het rechte pad. Meer info: coming soon.

Ook het wegwerken van (kleur)beschadigingen, vlekken, het intensief reinigen van sterk vervuilde schoenen en alles wat nog meer een doorn in het oog is kan onder handen worden genomen en worden verholpen.

The Royal Treatment producten

Weersinvloeden en verkeerd onderhoud zijn geduchte vijanden van schoenen. Maar wat is een vijand zonder tegenstander?

Het wapenarsenaal van The Royal Treatment biedt genoeg munitie om elke aanval af te wenden en schade te voorkomen. Zoals ze in het Britse leger zeggen: choose your weapons wisely.

The Royal Treatment producten worden handmatig vervaardigd door een kleine producent in Frankrijk. Een bedrijf waar de geheimen van het productieproces door worden gegeven van vader op zoon. Dit familiebedrijf levert tevens de finishproducten die `s werelds voornaamste schoenateliers gebruiken voor de afwerking van hun handgemaakte schoenen.

The Royal Treatment borstels worden eveneens handmatig vervaardigd in Frankrijk. De less is more instelling van deze producent in combinatie met craftsmanship levert Bubinga juweeltjes op. Bubinga is een duurzame houtsoort die groeit in West-Afrika.

De producten zijn verkrijgbaar in het atelier van The Royal Treatment of te bestellen in de online shop.